Mørbrad fyldt persille flødesauce mormor salat opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.