Lune klassiske retter opskrifter
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Frugtsalat med råcreme
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med æble og mandler
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Spidskålssalat med mormordressing
Brombærsyltetøj
30 min.
Blommegaletter med karamel
Kammuslinger på salat
10 min.
Andalusisk appelsinsalat
15 min.
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Vandmelonsalat
25 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pasta med svinekød og rosmarin
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Sandwich med oksebryst, sød sennep og syltede agurker
5 min.
Rugbrød med hummus og skinke