Letspraengt svinemoerbrad asparges a la creme nye kartofler opskrifter
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Auberginesushi
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.