Letspraengt svinemoerbrad asparges a la creme nye kartofler opskrifter
Cremet æbledrik
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Abrikosfyldte koteletter og spinat med grillede asparges
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Orangekoteletter med svampe-sauté
30 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Keema
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til
Svinekam med ingefær og citrongræs
2 t, 30 min.
Andebryst i grøn karrysauce
30 min.
Karbonader med rabarber-agurksalat og stegte kartofler
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Frisk pasta med skaldyr a la thai
Kåldolmere med hakket oksekød
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologiske kødboller med salatost, kanel og mynte
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche