Laks med agurk, rødløg og spinat opskrifter
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Agurksalat a la Holm
2 t
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.
Syrlig kartoffelsalat
30 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.