Kødboller i tomatsovs med kalv og flæsk opskrifter
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Cremet polenta med salsiccia
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Spicy kødboller med ris og lynstegte gulerødder
Pizza med minikødboller
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Hestbjerg – Stegt flæsk som krydderi
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og karljohansvampe
1 t, 30 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Kødboller i fløde med friske grøntsager
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Gris med spicy kaffemarinade
35 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kødboller i tomatsauce med pasta penne
1 t