Kylling, bønner, champignon opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Svamperisotto
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Klassisk: Lasagne
40 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Hurtig: Spaghetti bolognese
15 min.
Luksus: Spaghetti bolognese
30 min.
Portobello med bønner og kålrabi