Kylling pærer hvidløgssmør opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Veggie-græskar med rød grønkål
15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Tortilla med 4x løg
20 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Samosa med kikærter og hummus
25 min.
Julesovs
3 t
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Gnocchi med kylling og tomat
20 min.