Kold sauce til oksekã¸d opskrifter
Pærecrumble med mandler og havregryn
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Kødboller i stærk tomatsauce
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Bananmuffins
45 min.
Indiske boller i karry
Saltimbocca
15 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Barbecue spareribs
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Stegt kalvefilet
15 min.
Luciabrød
2 t, 40 min.
Kold grøntsagssuppe med smørstegte rugbrødshumpler
15 min.
Wok med kylling og rosenkål
Tarte tatin med nektarin og myntegranité
Kold tomatsuppe gazpacho
Jordbærsuppe med mynteæg