Kold sauce til oksekã¸d opskrifter
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Kødboller i stærk tomatsauce
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Bananmuffins
45 min.
Indiske boller i karry
Saltimbocca
15 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Barbecue spareribs
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Stegt kalvefilet
15 min.
Luciabrød
2 t, 40 min.
Kold grøntsagssuppe med smørstegte rugbrødshumpler
15 min.
Wok med kylling og rosenkål
Tarte tatin med nektarin og myntegranité
Kold tomatsuppe gazpacho
Jordbærsuppe med mynteæg
Safranris med salat og muslinger
40 min.