Kokosmælk suppe fisk kartofler opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte