Hytteost og melon opskrifter
Melonsuppe med chili og ingefær
15 min.
Bagt croissant med brie og jordbær
20 min.
Sprød tærte med grøntsager, spejlæg og revet ost
40 min.
Saftig ribeye med kryddersmør og blåbærsalat
30 min.
Lun salat med kartofler, stegt pølse og hytteost
30 min.
Salat med melon og grønne asparges
30 min.
Rejesalat på avocado
15 min.
Æggekage med kartofler, løg og porre
30 min.
Pandestegt linseret med linser, porre og pølser
30 min.
Pandestegt rissalat
30 min.
Vafler og fuglereder med vaniljecreme og frisk frugt
20 min.
Tarteletter med pølser og sprødt grønt på grillen
30 min.
Pitabrød med paneret flæsk
25 min.
Pandestegte asparges med hytteost, citron og dild
15 min.
Chokoladefondant med blødende hjerte
1 t, 30 min.
Sprøde ruller af kål med chiafrø og citron
10 min.
Koteletter i fad med grønne linser
45 min.
Okserulle med brune ris
30 min.
Torskerogn med bagt kartoffel
40 min.
Ølkyllingvinger med tacosauce, squash og hytteost i wrap
Koldskål med et twist
10 min.
Pandekager med bananer og kokos
20 min.
Grillet grøntsagslasagne med mozzarella
20 min.
Grillede rejer på melon med squash og passionsfrugt
15 min.