Chokoladefondant med blødende hjerte

Sådan gør du

  • 1 Pisk æg og sukker let sammen i en skål. 
  • 2 Skær smør i små stykker og smelt stykkerne med chokolade i et vandbad. Når smør og chokolade er smeltet, skal det tilsættes i æggemassen. 
  • 3 Sigt mel i blandingen og rør derefter blandingen godt sammen til en cremet dej. 
  • 4 Smør formene, drys lidt sukker i bunden og fyld dem derefter med dejen. 
  • 5 Sæt stykker af mørk chokolade i dejen og fyld derefter mere dej i formene, så stykket af chokolade er gemt i midten af kagen. Dup fingrene i lunkent vand og brug dem til at forme kagerne runde på toppen. 
  • 6 Sæt kagerne på køl i minimum en time og derefter i ovnen i 5-7 minutter ved 220 grader. 
  • 7

    Skyr

    Vend skyr med brun farin, passionsfrugt og Grand Marnier sammen til en dressing, der serveres til chokoladefondanterne. Anret med dressingen af skyr på en tallerken og drys med lakridspulver. 
  • 8 Server de blødende chokoladekager med skyr og melon. 
  • {{recipeDoneText}} Chokoladefondant med blødende hjerte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier