Hvordan tilberedes en artiskok opskrifter

Svamperisotto

Æggeruller med ris, æbler og squash

15 min.

Andelår med kartofler og hvidkålssalat

30 min.

Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner

30 min.

Pandestegt laks med sprød kål

30 min.

Claus Holms kokkeskole: Sådan skærer du nemt løg

Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd

30 min.

Andelår med cremet flødesauce og kantareller

20 min.

Portebello, feta og kartofler

15 min.

Spaghetti med mandler og palmekål

15 min.

Gratineret blegselleri

20 min.

Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges

30 min.

Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager

30 min.

Hønsesalat - Claus Holm

10 min.

Tomatsuppe til 3 forskellige retter

1 t

Gnocchi med kylling og tomat

20 min.

Hjemmegjort gravad laks

10 min.

Nytårsdessert

15 min.

Holms kokkeskole: Porcheret æg

15 min.

Kryddersild med smilende æg

10 min.

Karrysuppe med hønsekød

Hummersuppe

15 min.

Nytårssnacks

20 min.

Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn

30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495