Hvidkål og flæsk opskrifter
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Salat med kylling, spidskål og vandmelon
30 min.
Kyllinge-satayspyd med jordnøddesauce
Kålsalat med bulgur, ingefær, rejer og grønt
Sprød kålsalat med æble, ingefær og kålchips
40 min.
Ovnstegte kålsteaks med hvidløgssmør og bacon
15 min.
Hestbjerg – Stegt flæsk som krydderi
Hestbjerg - Økologiske frikadeller
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Klimaglad wok med kål og kylling
30 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Gris med spicy kaffemarinade
35 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Kødboller i tomatsauce med pasta penne
1 t
Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
50 min.
Forloren hare med kartofler, rødbeder og broccoli
50 min.
Farsbrød med hasselbackkartofler, tzatziki og bagte tomater
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.