Hjertesalat med blomkålscrudité, radiser og dild opskrifter
Røget fisk med kærnemælksdressing
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Stegt and med lun perlebygsalat
Stegt kyllingebryst med ribs og salat
30 min.
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Grøn rissalat med let krydret dressing
Barbecueskinke med fyldte salatblade
1 t
Sprød salat-wrap med græsk yoghurtcreme og koldrøget laks
Laks med krebsesalat
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pålægsmadder til aftensmad
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Små majspandekager med rejesalat
Svinemørbrad med majskage, hjertesalat og sød chili sauce
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Rugbrød med laks