Hjertesalat med blomkålscrudité, radiser og dild opskrifter
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Varm kartoffelsalat
20 min.
Tortilla med squash, løg og kartofler
Dildsnaps med citron
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Spidskålssalat med varmrøget laks
15 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Smørrebrød med æg og rejer
30 min.
Gratinerede rejer
35 min.
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Laks med tomat og mandler
Gulerodssalat med radiser, sukkerærter og ingefær
Sprøde fishcakes og chilidressing
Laks med brød og limecreme
3 t
Blomkålssalat med bulgur og stegt laks
Fennikel-æblesalat
Mexisalat med spicy kylling, bønner og avocado
45 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Leverpostejsmad og rugbrødsmad med avocado og smøreost
Laksetimbale med dilddressing
30 min.