Hjertesalat med blomkålscrudité, radiser og dild opskrifter
Spaghetti bolognese med salat
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
1 t
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Corn dogs med Audu Cremet og ranch dressing
Sildemad
10 min.
Rugbrød med avokado, hytteost og salat
20 min.
Smørrebrød med fuldkorn
30 min.
3 stykker smørrebrød
2 t
Gulerodssalat med radiser, sukkerærter og ingefær
Tunwrap
Paneret torskerogn med dildmayo
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.