Gulerod, ��ble og agurk opskrifter
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Sandwich med oksebryst, sød sennep og syltede agurker
5 min.
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Hurtigt krydret øko brød til mad
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Knækbrød og hytteost
Sommerfrokostsandwich, voksen
Nordisk rygeostrumba-salat
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.