Gulerødder bagt i ovn med farin og kanel opskrifter

Barbecue spareribs
15 min.
Krydret citruste
15 min.
Krydrede basmatiris
30 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Hvid gløgg
Andebryst med krydrede blommer.
Heksebryg
Krydret risengrød
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Gulerodskage med lavt sukker- og fedtindhold
Luciaboller
1 t, 10 min.
Nordisk rygeostrumba-salat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Nytårshovedret
30 min.
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495