Grøntsags tilbehør opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Spaghetti bolognese med salat
Flødestuvet spinat
4 t
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Auberginesushi
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med pasta og svampe
30 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t