Grillede ferskner med gedeost og honning opskrifter
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Grillstegte marinerede sauté-skiver med avokadosalsa
45 min.
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Pastagratin med grønsager
20 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Skyr med rabarber og granola
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
Julecocktail
Salat med Thise rav ost
25 min.
Grillede spidskål
Cashewdressing med grillede hvidløg
Sushimuffins med spicy laks
Rispapir tacos med spicy laks
Blomkålssalat med ærter og avocado
20 min.