Grøntsager på grillen opskrifter
Grøntsagssuppe med rugbolle
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Braiserede svinekæber med majs og tomat
2 t, 30 min.
Wok med kylling og rosenkål
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Grøn gryde med kikærte- eller fiskefyld.
Ris- og sellerifad med skinke
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Skinke Bites og grønne asparges i oystersauce
30 min.
Piratburger med kylling og peberfrugtcreme
Mexikanske burgere med guacamole
40 min.
Linsesalat med fersken og serranoskinke
20 min.
Salat med hvide asparges og vinaigrette med æg
20 min.
Pitabrød med kebab og marineret rødløg
25 min.
Sprøde "kyllingedeller" på spyd med karrykrydret grønt
20 min.
Burger med sprøde løg, tomater og ærtepuré
45 min.
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Flæskesteg med parmesangratinerede kartofler og jordskokker
1 t, 30 min.
Sommerbrunch 1.0
Vegansk mad: Klassiske frikadeller
45 min.
Blomkål med citroncreme, ristede mandler og estragon
2 t
Svampesauce
Buddha Bowl med Bimi
55 min.
Grillet tun med wasabi-avocado
30 min.