Grøn salat tilbehør á la mormor opskrifter
Müslibar
40 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Chili con carne
45 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Wraps med falafler
One pot pasta med pesto og svampe
20 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Italienske kødboller
30 min.
Butter Chicken
45 min.
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Boller i karry med brune ris, broccoli og mangochutney
40 min.
Æblechutney
30 min.
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Risotto med mandler og blomkål
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Caesar salat
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Smørrebrød med æg og rejer og urter
Kartofler med urtecreme og bacon
1 t, 30 min.
Barbequegris og coleslaw
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing