Gæste opskrifter
Blomkålscremet pasta med confiteret kylling
4 t, 30 min.
Æblemedaljer
15 min.
Indbagt tærte med rødkit-ost
Seffa Medfouna
1 t
Figner i cognac med nellike
10 min.
Figen- og oliventapanade med ingefær
15 min.
Kryddersild med figner, valnødder og tranebær og løg
15 min.
Chokoladeovertrukne marcipankugler med figner og Baileys
25 t
Blomme semifreddo
Cæsarsalat med ristet grønt og kærne- mælksdressing
Blomkålsgratin med hjertesalat
Caesar salat
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili
Vildtfilet med vilde svampe, løg og balsamico
Stegt fasan med pancetta, chili og jordskokker
Pastinakfritter med dip
Daim islagkage
5 t
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler
Valnøddetærte
2 t, 15 min.
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.