Gæste opskrifter
Chokolademousse med ananas og kandiserede violer
6 t, 20 min.
Klassiske fastelavnsboller med kagecreme
1 t
Fastelavnsboller med marcipanremonce og hasselnøddeflager
Fastelavnsboller med æbler og marcipan
40 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Sådan koges krebs
Luftige fuldkornsboller
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Rodfrugtsalat med tun
Benløse fugle
1 t, 15 min.
Jordskokker med løg
45 min.
Forloren hare af hakket svinekød
1 t
Dansk gullasch
30 min.
Forårssuppe med kalv, krydderurter og spidskål
2 t
Italiensk jordbærtrifli
Karamel crunch og fersken på chokobund
1 t
Julens æbletærte
1 t
Ingefær-doughnuts
1 t, 40 min.
Gulerodskage med rosiner og grofthakkede hasselnøddekerner
1 t
Fransk toast med brombærsirup
45 min.
Angel food cake
35 min.
Farverige boller
25 min.
Crepes med ricotta og skovbær
25 min.