Frikadeller med oliven og hvidløg opskrifter
Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
1 t, 30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Falafelvafler
15 min.