Forretter-uden-skaldyr opskrifter

Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Krydret risengrød
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Mørksej i wok med soja og ingefær
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Dampet torskefilet med ærtepuré
Fivespice-krydret andesteg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Skyr med rabarber og granola
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Spaghetti med muslinger og fennikel
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495