Forretter-uden-skaldyr opskrifter
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Grøn Gazpacho
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Laksemad med æble-fennikelslaw
Kylling tikka masala med æbler
Anna Lisa æblekage
Brosme bagt i lag med aubergine
Røget økoørred på grøntkål med sennepsdressing
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Meyers æblegløgg
2 t, 30 min.
Salat med lynsyltet karryblomkål og rejer
1 t, 35 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Nytårstorsk med grape
15 min.
Vegetar grillspyd
15 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Tortillas med spicy blomkål og mangosalsa
Gastrique
Piratburger med kylling og peberfrugtcreme
Torsk og rygeost på ristet rugbrød