Festmad opskrifter
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Pannacotta med basilikum
Grøn jordbærsalat
Steaksalat med sursød dressing
Ising i filodej med rispilaf
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Let kransekagetærte
Romfromage med mandler
20 min.
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Laks med krebsesalat
Pastinakfritter med dip
Asiatisk tundip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Lyn cheesecake med to slags chokolade
Pasta med grillet peberfrugt
Kåldolmere med hakket oksekød
Laks bagt i folie med safransauce
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Filet Royal med olivensauce
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Daube på svinebov
Linguini i cremet svampesauce