Festmad opskrifter
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
3 x sauce
30 min.
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Klassisk and
Stærk tomatsalsa med koriander og mørk chokolade
Flødeboller – Eksotisk, med ingefær/limeskum og kokos
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Mini-smørrebrød
45 min.
Chateaubriand
1 t
Dressinger
20 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya
Avocado og ærtedip
Hjorteryg med svampe og krydderurter
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Grøn melon-gazpacho
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Steaksalat med sursød dressing
Filodejsposer med skaldyr
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Laks med krebsesalat
Fisk på grill med små kartofler, tomater og citron
California rolls