Pannacotta med basilikum

Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk

Sådan gør du

  • 1 Mælken kommes i en gryde.
  • 2 Kornene skrabes ud af vaniljestangen og tilsættes mælken.
  • 3 Sukkeret kommes i, og mælken varmes op til kogepunktet under omrøring.
  • 4 Citronen presses, og skallen rives fint.
  • 5 Basilikumbladene hakkes groft.
  • 6 Husblas lægges i blød i koldt vand i ca. 10 min. Overskydende vand hældes fra. Husblassen tilsættes mælkeblandingen, mens der piskes kraftigt. Citronsaft og -skal kommes i.
  • 7 Når den er let afkølet, vendes yoghurt og basilikum forsigtigt i.
  • 8 Sødemiddel tilsættes.
  • 9 Blandingen kommes i 4 portionsskåle og stilles på køl i mindst 3 timer, til det er stivnet.
  • 10 Mangoen skæres i mindre stykker eller moses med en gaffel.
  • 11 Granatæblet halveres, kernerne pilles ud.
  • 12 Pannacottaen anrettes sammen med mango og granatæble.
  • {{recipeDoneText}} Pannacotta med basilikum

Tip

Servering: Pannacotta med basilikum serveres som dessert. Desserten kan med fordel laves dagen i forvejen. Den er uegnet til frysning.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier