Dijonaise – senneps mayonnaise opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Rest af flæskesteg på lækkert rugbrød
10 min.
Syrlig kartoffelsalat
30 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Fladbrød med ristet blomkål og chilisauce
1 t
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.