Claus holm sprød kyllingewok grønt opskrifter
Grøn ærtecreme med hvide bønner, citron og hvidløg
8 t, 50 min.
Blomkål, radiser, purløg og høvlet ost
10 min.
Kålsalat med svinemørbrad
Chop suey med peberfrugter og andebryst
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Kold tomat-appelsinsuppe
15 min.
Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter
1 t, 30 min.
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.
Broccoli med ingefær
30 min.
Minipizza med frugtsalsa
Amagermad med hummus og gulerødder
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Linsesuppe med æble
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Spidskål i karry med hakket oksekød
Fiskesuppe med babyspinat
Skindstegt kulmule med thaimarinade
Asiatisk Spidskålssalat
15 min.
Oksekødstrimler med bambusskud
Hvidkål med ingefær og soja
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Broccolisalat med frisk mango og sesam
Wraps med thai-kylling i kokoscreme