Claus holm sprød kyllingewok grønt opskrifter
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Dhal med fladbrød
2 t
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Wraps med falafler
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
One pot pasta med pesto og svampe
20 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Boller i karry med brune ris, broccoli og mangochutney
40 min.
Fettuccine med grøntsager og friske ribs
20 min.
Asiatisk nudelsalat med kylling og grønt
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Caesar salat
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Dild-delle med blomkålssalat, saltbagte mandler og tatarsauce
45 min.
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Brioche hotdogs med medister
25 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Frikadeller med kartoffelsalat, tomater, agurk, forårsløg og purløg
40 min.