Claus holm sprød kyllingewok grønt opskrifter
Fiskefrikadeller med hjemmerørt skyr-remoulade
30 min.
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Flæskesteg
3 t
Stegt fisk med krydder- urtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Confit af andelår
Forloren hare med bacon
Frisk pasta med svampe og sprødt grønt
30 min.
Honningkagehjerter
40 min.
Holms havregrynskugler
30 min.
Rødkålssalat med granatæble
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Poke bowl med tun, avocado og syltede rødløg
20 min.
Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
Sprøde snack-ruller med grøntsager