Champignon, grønne asparges, kød opskrifter
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekæber med champignon og øl
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
45 min.
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce
1 t
Fajitas
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.