Champagneis hyldeblomst små velkomst is opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Pandestegte snackpebere med tomat og parmesan
15 min.
Osso buco med figner
1 t
Tarteletter med andesteg, kartofler og gulerødder
20 min.
Madpandekager med krydrede pølser og tomater
25 min.
Brunchpandekager med bacon og mozzarella
15 min.
Pasta med pesto og bagte peberfrugter
20 min.
Gnocchi med lammerack, mozzarella og stikkelsbær
25 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.