Grillet lammespyd med perlespeltsalat

Grillet lammespyd med perlespeltsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 2427 Kj
  • Energi pr. person 580 Kcal
  • Protein 19 %
  • Kulhydrat 68 %
  • Fedt 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær senen på mørbraden væk og kassér den. Skær kødet i tern af 2 x 2 cm.
  • 2 Rør en marinade af 1 spsk olivenolie, citronsaft, salt, peber, hvidløg og tandoori-krydderi.
  • 3 Vend kødet i marinaden og lad det trække i køleskab mens du laver perlespeltsalaten. Læg samtidig træspyddene i koldt vand i ca. ½ time.  
  • 4 Kog perlespeltkernerne efter anvisning på pakningen og afkøl dem.
  • 5 Skær gulerødder og agurk i små tern.
  • 6 Snit bladselleri i tynde skiver og halvér tomaterne.
  • 7 Bland grøntsager, persille og basilikum med de afkølede perlespeltkerner.
  • 8 Rør citronsaft med 1 spsk olivenolie og cayennepeber og bland det i salaten. Smag til med salt og peber.
  • 9 Sæt kødet på træspyddene og grill dem i 7-8 min. 
  • 10 Servér grillede lammespyd med perlespeltsalat og grovbrød.
  • {{recipeDoneText}} Grillet lammespyd med perlespeltsalat

Tip

Marinér lammekødet efter humør, prøv fx med en god timianmarinade, se opskrift under marinader på kvickly.dk

Opskriften er udviklet af