Butterdejspizza græskar gedeost opskrifter

Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser

1 t, 15 min.

Stegte ris ala Claus Holm

15 min.

Kalvekoteletter med stegt græskar

25 min.

Ovnbagt græskar med kikærter

35 min.

Bagt græskar med syrlig creme fraiche dressing

30 min.

Spicy gullash

30 min.

Bagte små græskar med dressing og spinat salat

1 t

Flanksteak stegt i øl med mandarin og blomme

30 min.

Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde

45 min.

Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager

30 min.

Stegte nudler med tigerrejer og grøntsager

20 min.

Kålpølser med stegt kål og græskar

20 min.

Lammeculotte i gryde

45 min.

Lammemørbrad med appelsinsalat

30 min.

Lammerack med kantareller og rodfrugter

30 min.

Nem vegetarpasta med sprøde grøntsager

20 min.

Pandestegt spidskål med rygeost, citron og appelsin

20 min.

Linsesalat med græskar og gedeost

30 min.

Ribs med grillet græskar og spidskålssalat

30 min.

Græskarsuppe med frisk ingefær og æblestykker

30 min.

Sprød butterdej med gedeost

45 min.

Krydret kylling med rodfrugter

50 min.

Holms græskarketchup med ovnbagte pølser

30 min.

Græskarsnack

15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495