Krydret kylling med rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Flæk den hele kylling med en kniv langs ryggen. Fjern ryggen på kyllingen som Claus Holm viser i filmen. 
  • 2 Krydr kyllingen med hvidløgsolie, garam marsala og salt. 
  • 3 Flæk løg med skrald på og steg dem i smør på panden. Husk at skylle dem så du undgår bakterier fra skralden. 
  • 4 Tilsæt derefter jordskokker, græskar, gulerødder og persillerødder. Du kan bruge lige de rodfrugter, du har lyst til. Krydr godt med salt og hvidløgsolie og lad det hele stege godt på panden.  
  • 5 Gør en bageplade klar med bagepapir. Hæld grøntsagerne fra panden over på bagepladen og derefter den krydrede kylling ovenpå. Sæt bagepladen med grøntsager og kylling i ovnen i 45-50 minutter ved 200 grader. Husk altid at tid og temperaturer er vejledende, da der er forskelle på ovne. Så mærk dig frem med en gaffel, om din kylling har fået nok. 
  • 6 Servér den færdige kylling med de sprøde grøntsager. 
  • {{recipeDoneText}} Krydret kylling med rodfrugter

Tip

Hertil kan du servere en dip af yoghurt og smørstegte ris

Opskriften er udviklet af