Burritos med stegte ris opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Stegt andebryst i appelsin og ingefær
30 min.
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Lynstegt oksekød med mange grøntsager
30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Kylling stegt med valnødder og tørrede abrikoser
Kylling tikka masala med æbler
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Ratatouille
30 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Oksekød i grøn karry med aubergine
30 min.
Rissalat med banan, druer og chili
30 min.
Puré af knoldselleri
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Rødkål med et strejf af jul
Syltede små gulerødder
Lun salat med rosenkål og kastanjer
Salat med stegt andelever
Stegt andebryst med græskarmos og stegt fennikel i æblemost
40 min.
Stegt andebryst med timiankrydret æblesauce