Broccoli, romanesco og blomkål, stegte kartofler opskrifter

Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Vaniljesyltede tomater
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble
Kartoffelkage med marcipan
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Frikadeller med kartoffelsalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Mig og min mad logo
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Pålægsmadder til aftensmad
Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat
1 t, 5 min.
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495