Boller med olie opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Claus Holms kokkeskole: Sådan gør du panden ren
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Koteletter i tomat med couscous
30 min.
Boller i karry med kål og naanbrød
30 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Fladbrød med ristet blomkål og chilisauce
1 t