Blandet skaldyr opskrifter
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Nem tunmousse
Sprød rødbedesalat med balsamico, honning og brombær
15 min.
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Spidskålssalat med varmrøget laks
15 min.
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kålwraps med spicy tunsalat
Gratinerede rejer
35 min.
Torskerognssalat på ristet rugbrød
15 min.
Makrel i tomat med karse
Sandwichbolle med torskerognssalat
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Gin & Tonic
Lynstegt iceberg med nudler og rejer
Thairejer og grøntsager