Bladselleri med blå ostecreme med persille opskrifter
Sandwich med hummus og falafel
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Spidskålssalat med æble og mandler
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med mormordressing
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Sommerens salat
15 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Hjemmelavede kanelrosiner
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Indbagt brød med fetafyld
Rullepølse
3 t, 30 min.