Bladselleri med blå ostecreme med persille opskrifter
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med mormordressing
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Sommerens salat
15 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Hjemmelavede kanelrosiner
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Indbagt brød med fetafyld
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Andebryst med krydrede blommer.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé