Bladselleri med blå ostecreme med persille opskrifter

Spaghetti aglio e olio
20 min.
Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing
45 min.
Gulerodssuppe med masser af smag
30 min.
Spidskålssalat med svinekoteletter
30 min.
Pasta med oksekød og svampe
Spinatpandekager
Sandwich med hummus og falafel
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Spidskålssalat med æble og mandler
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med mormordressing
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Sommerens salat
15 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495