Bladselleri med blå ostecreme med persille opskrifter
Claus Holms nemme aspargessuppe
45 min.
Fisk i fad
Vildtgryde
Vildtfilet med vilde svampe, løg og balsamico
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Bagt græskar med risotto og torsk
Cremet svampetoast
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Bagte tomater
Chili con carne
45 min.
Dhal med fladbrød
2 t
One pot pasta med kylling
30 min.
Koldhævede æbleboller
1 t
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
One-pot-pasta med kødsovs
Fettuccine med grøntsager og friske ribs
20 min.
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.