Bladselleri med blå ostecreme med persille opskrifter

Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med mormordressing
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Sommerens salat
15 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Hjemmelavede kanelrosiner
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Indbagt brød med fetafyld
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Andebryst med krydrede blommer.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495