Bagte kartofler som i provence opskrifter

Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Moussaka
30 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495