Bål mad opskrifter
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pasta med spinat og laks
15 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Salat med plukket and
30 min.
Spaghetti bolognese med salat
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.