Antipasti – grillet aubergine squash grønne asparges opskrifter
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
45 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Julemuffins med kanel, svesker og valnødder
30 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce
1 t
Fajitas
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Kold tomatsuppe
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Pastagratin med grønsager
20 min.
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t