Aftensmad til mange opskrifter
Buddha Bowl med Bimi
55 min.
Hotdog med spicy rejesalat
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Grillet tun med wasabi-avocado
30 min.
Appelsincocktail med kryddersirup og hindbær
15 min.
Stegt spejlæg med torskerogn
15 min.
Paneret torskerogn med dildmayo
Farserede porrer med gulerødder
Paneret rødspætte med cremede kartofler og råkost
45 min.
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Grønkålssalat med appelsin, granatæble, blåbær og pekannødder
20 min.
Sprød salat med grønkål, granatæble og nødder
30 min.
Citrus-salat med sprødt grønt og krydderurter
15 min.
Appelsin og grønkålssalat med bagt græskar
Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Rosenkål og kikærter i cremet sauce
15 min.
Stegte kyllingelår med pasta med basilikum
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Fiskedeller med æble og citronstegt knoldselleri
Rødbede- og appelsinsalat med falafler
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Julesovs
3 t
Stegt andelår med kartoffelmos