Aftensmad til mange opskrifter
Flæskesteg
3 t
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Lam med selleri og gyldne østershatte
Pasta med spinat og laks
15 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Coleslaw med spidskål
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce