Ørred og ingefær opskrifter
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Krydret risengrød
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Hvid Sangria
Grøn rissalat med let krydret dressing
Brunkager
26 t
Gløgg
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Indisk curry med torsk
Glutenfri pebernødder
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Teriyaki kylling
25 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Indisk gryde med planteboller
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Indiske koftas
20 min.
Indisk lammeret
30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.