Energiinformation

  • Energi 580 Kj
  • Fedt 28 %
  • Kulhydrat 49 %
  • Protein 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Hæld æblemosten i en gryde sammen med rørsukker og kanelstang. Skræl ingefæren, skær den i tykke skiver, og stik nellikerne ned i dem – det holder dem på plads og ser samtidig sødt ud.

    Kog most, sukker og krydderier langsomt op, og lad det derefter trække 1 time under låg. Varm igen drikken op til kogepunktet.


  • 2

    Fordel tørrede og friske tranebær i 4 store eller 6 små varmefaste glas, og hæld den varme heksebryg op i dem. Lad gerne krydderierne blive i drikken, men husk at advare derom – det er ikke rart at knase en nellike! Servér med det samme.

  • {{recipeDoneText}} Heksebryg

Tip

Skal heksebryggen serveres for voksne, smager det dejligt at tilsætte et skvæt calvados eller anden brændevin umiddelbart før servering.

Opskriften er udviklet af