Tema

Nemme og smagfulde pastaretter

Pasta. Vi elsker pasta! Derfor har vi dedikeret dette tema til vores lækreste pastaretter, der alle smager som en bid af himlen.

Er du faldet pladask for tanken om at begive dig ud på et italiensk madeventyr, er du kommet til det helt rigtige sted. Ta' et blik på vores smagfulde opskrifter på pasta, og gi' dig hen til pastaretter, der tager pusten fra dig. 

Det italienske køkken = Få ingredienser, mere smag 

Det er vel næppe en overdrivelse, når vi siger, at Italien har et af de mest ikoniske og populære køkkener, som mange rundt omkring i verden dagligt nyder godt af. Det italienske køkken er ikke til at komme udenom – og det har vi på Coop Opskrifter så sandelig heller ikke lyst til. Vi elsker det italienske køkken, og særligt pasta er en af vores favoritter fra støvlelandet. Pasta er altid en sikker vinder, og redder os ugentligt fra mange madkriser. Vi elsker, hvordan en simpel pastaret med få, men gode ingredienser, kan tage smagsløgene med storm. 

Frisk pasta

Frisk pasta smager himmelsk, og så er det en pasta, der ikke stjæler al din tid. Frisk pasta tager nemlig ikke lang tid at koge. Er du også vild med frisk pasta, finder du herunder flere opskrifter, hvor frisk pasta spiller hovedrollen – og klarer den tjans med bravur. 

De enkle pastaretter til hverdagen

Som nævnt tidligere er et af kendetegnene ved det italienske køkken, at der i opskrifterne bliver brugt få ingredienser, men at ingredienser er af høj kvalitet. Det bevirker, at du får enkel mad, der smager som en drøm. Den enkle mad egner sig særligt godt til den travle hverdag, hvor der ikke er meget tid at gøre godt med. Find herunder familiens nye yndlingsopskrift på pasta, der smager godt selv på en mandag. 

Pasta til weekenden 

Selvom pasta er en livredder i hverdagen, så er en god pastaret også den perfekte følgesvend til weekenden. Særligt med et velskænktet glas rødvin on the side. Vores favorit pastaret til weekenden er den cremede med saftig oksemørbrad og svampe. Den deler vi selvfølgelig med dig her på siden. 

Husk at salte! 

Når du koger pasta, er det vigtigste at salte kogevandet. Og endda mere end du måske lige regner med. Faktisk skal vandet i gryden smage af havvand, når du koger salt – så har du den rette mængde. Det giver god smag til pastaen, og for enhver italiener er smagen af pastaen ligeså vigtig som sovsen eller fyldet. 

Sådan koger du den perfekte pasta 

Vi giver dig her fem uundværlige tips til at koge din pasta. Det lader måske ikke til at være den sværeste opgave i et køkken at koge en portion pasta. Og dog. Vil du meste den italienske køkken, anbefaler vi dig, at du læser med. Der er nemlig et par vigtigt faldgruber, du bør kende til. Så er madeventyret altså bare sjovere og mere smagfuldt!