Stegte kyllingelår med pasta med basilikum

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 15 g.
  • Kulhydrater 38 g.
  • Fedt 9 g.
  • Energifor./ pers 593 kcal
  • Fedtenergi 29 %

Sådan gør du

  • 1 Krydr kyllingelår med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Stil dem i 200 grader varm ovn i 35 minutter. 
  • 2 Kog pastaen iflg. emballagens anvisning. I rigeligt, velsaltet vand (1 tsk. pr. liter), til pastaen er al dente = med bid i. 
  • 3 Hak basilikum ultrafint. 
  • 4 Hæld pastaen op i et dørslag, og kom olie, basilikum og parmesanost i den varme gryde. 
  • 5 Kom pastaen tilbage og vend godt. Krydr med peber. 
  • 6

    Anretning

    Anret pastaen med kyllingelår.
  • {{recipeDoneText}} Stegte kyllingelår med pasta med basilikum

Tip

Som yderligere garniture vil let kogt broccoli eller dampet spinat gå op i en højere enhed, smagsmæssigt og energimæssigt. Og/eller en enkel grøn salat.

Opskriften er udviklet af