Vegetarretter opskrifter
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Krydret risengrød
Grøn rissalat med let krydret dressing
Gløgg
Selleriburger
Kanelglaserede æblespid
15 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Hvidkålssalat
30 min.
Pasta med grillet peberfrugt
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Filorulle med champignoner
30 min.
Cheddar-kartoffeltærte
30 min.
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Curry med blomkål
40 min.
Løgtærte med sennepskrydret dej
40 min.
Bagte løg
2 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Kold tomatsuppe gazpacho
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.