Vegetarretter opskrifter

Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Krydret risengrød
Grøn rissalat med let krydret dressing
Gløgg
Selleriburger
Kanelglaserede æblespid
15 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Hvidkålssalat
30 min.
Pasta med grillet peberfrugt
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Filorulle med champignoner
30 min.
Cheddar-kartoffeltærte
30 min.
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Curry med blomkål
40 min.
Løgtærte med sennepskrydret dej
40 min.
Bagte løg
2 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Kold tomatsuppe gazpacho
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495