Vegetarretter opskrifter

Fransk kartoffelgratin
20 min.
Krydret risengrød
Bagte radiser med mynte og feta
Kold tomatsuppe gazpacho
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Hvedekernesalat
10 min.
Stuvede brændenælder
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.
Kålkrebinetter
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Grapefrugt og appelsin med Grand Marnier
25 min.
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Grøn rissalat med let krydret dressing
Gløgg
Selleriburger
Kanelglaserede æblespid
15 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Hvidkålssalat
30 min.
Pasta med grillet peberfrugt
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495