Tilberedning af forårsløg opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner med spidskål og tomatsalsa
15 min.
Krydret oksetatar
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Quinoasalat med salatost, fennikel & stegt agurk
Rugbrødssandwich med kikærtesalat og urter
25 min.
Tunwrap
Tandoori-laks med pak choy, mango raita og quinoa
35 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Tarte flambée eller flammkuchen
1 t, 30 min.
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Gulerodssuppe med sprøde croutoner
Kyllingesuppe med kokos og grønt
Grøntsagsmuffins med chorizo
35 min.
Ramen med flankesteak og æg
20 min.
Tacos med grillet laks og agurkesalsa
Bønnesalat med kartofler, sprødt bacon, oliven og urter
Okonomiyaki - japansk streetfood pandekager
40 min.
Stegte ris med kylling og æg