Tilberedning af forårsløg opskrifter

Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Hotdog med spicy rejesalat
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Thai-inspireret rissuppe
45 min.
Mexisalat med spicy kylling, bønner og avocado
45 min.
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Filodejsposer med skaldyr
Asiatisk millionbøf
Picadillo
Salat med sushiris og gravad laks
Laks med tomat og mandler
Grøntsagspakker
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Okonomiyaki
Ovnbagt laksefilet med salat
Slagskibs-sushi
Laks i krydderlage
Laks med spidskål og tomatsalsa
25 min.
Bagt laksefilet med urtetop
Saftig bagt laks med sesam og soya
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Nudler med svin, kylling og tigerrejer
30 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495