Tapas forretter opskrifter
Blomkål, radiser, purløg og høvlet ost
10 min.
Rødløgsrelish med rabarber
30 min.
Smeltet ost med rosmarin, ahornsirup og pistacienødder
10 min.
Knækbrød
30 min.
Bruscetta med hvide bønner, bacon og spinat
8 t, 50 min.
Ærtesuppe med sprød skinke
20 min.
Tapas - 3 forskellige opskrifter
1 t, 30 min.
Grillede grøntsagssticks med portobellosvampe og tomater
20 min.
Sur-søde bagte peberfrugter med timian
40 min.
Ost i butterdej med blommer og æble
30 min.
Ærtesuppe med skyr
10 min.
Æg i kokotte - 3 ingredienser
15 min.
Varmrøget laks med salat og asparges
15 min.
Tunmousse med karse
4 t, 20 min.
Torsk i sprød skinke med æg, rødbede og peberrod
20 min.
Tomatiseret chilimayonnaise
10 min.
Tomatbruscetta
15 min.
Toast med kantareller og persille
30 min.
Tapas med skinke, ost, oliven og pesto
10 min.
Tapas med pølse, skinke ost og oliven
5 min.
Tacchino tonnato/Kold kalkunbryst med tunsauce
12 t, 15 min.
Sød kartoffelsuppe med rørt skyr og purløg
30 min.
Syltede cherrytomater
1 t, 30 min.
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.