Spidskål som tilbehør opskrifter

Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Paprikagryde
45 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Brændende kærlighed med rødbeder
30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Løgsalat med tomat og blåbær
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495