Spidskål i bradepande og ovn opskrifter

Taco asianstyle med oksekød og avokadomos
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Mættende bønnesalat med kylling og aubergine
Mig og min mad logo
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Spicy coleslaw
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Sardiner med chermoula
Spidskål med bacon og ærter
Wok med kylling og kål
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Kylling i kålwok
Laks med spidskålssalat, perlespelt og pesto
35 min.
Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte
30 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Dampet Spidskål med rygeostcreme
Ris- og sellerifad med skinke
Svenske kåldolmer med tyttebær
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495