Spidskål i bradepande og ovn opskrifter
Asiatiske spareribs med grillet grønt
25 min.
Forårsruller med rejer
45 min.
Fisk bagt med tomat og kartofler
1 t
Cannellinisuppe med kødboller og kål
40 min.
Svampet og krydret gulerodskage med frosting
1 t, 30 min.
Sicilianske små sprøde laksebrødspinde "Spidini"
30 min.
Sandwich med fiskefrikadeller og kapersdressing
5 min.
Skinkemignon i sprød bacon med spidskål og hollandaise
2 t
Balsamico-marineret kylling
15 min.
Burger med andeconfit og coleslaw
20 min.
Burger med plantebøf, slaw og lynsyltede rødløg
25 min.
Lun roastbeef med aiolli og urtesauce
Bagt grød med banan og peanutbutter
30 min.
Okonomiyaki - japansk streetfood pandekager
40 min.
Skinke burritos
30 min.
Papilotte med skinketern, timian og citron
45 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Indisk Tandoorimørbrad
1 t
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Flæskesteg af svinekam med hvidløg og grøntsagsspyd
1 t, 30 min.
Filet Royal med rødbedesalat
1 t
Fars med tørrede morkler i grøntbouillon med sønderjyske ris
1 t, 30 min.
Frisk coleslaw med karry