Spidskål i bradepande og ovn opskrifter

Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Kylling i kålwok
Andebryst med krydrede blommer.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Mørksej i wok med soja og ingefær
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Luftige fuldkornsboller
Bagte radiser med mynte og feta
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.
Pizza med grønkål og skinke
Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Majs på 3 måder
5 min.
Blød polenta med majs og ost
Ristede paprika- og røgmandler
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Bradepande med safranboller
45 min.
Svampet citronkage
45 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495